19/5/17

El model lingüístic de la nova RTVV, a debat a la UV

Els participants aportaran la seva experiència i el seu estudi per tal d'ajudar a posar en marxa el nou model de la RTVV

La sala Enric Valor de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València analitzarà avui el model lingüístic de la futura ràdio i televisió en unes jornades en les quals hi participaran professionals i investigadors de la llengua en premsa, ràdio i televisió.
Els participants aportaran la seva experiència i el seu estudi per tal d’ajudar a posar en marxa el nou model de la Ràdio Televisió Valenciana. Per a això, s’analitzaran models de llengua per als mitjans de comunicació audiovisual i es reflexionarà davant la represa de les emissions de la Corporació Valenciana d Mitjans de Comunicació.
Entre els participants, destaca la presència del periodista Joaquim Maria Puyal, que oferirà una ponència sobre la llengua en les retransmissions esportives, o una taula rodona sobre la normativa i la llengua estàndard en la televisió, on hi prendran part Vicent Garcia, Joan Gifreu, Rosa Calafat i Jordi Domingo.
Podeu consultar el programa complet ací.
Fonte: Vilaweb.cat

2 comentarios:

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.