25/7/11

Superdictáu y concursu d'Scrabble: primeros Xuegos de Llingua en Sabadell

Superdictat i concurs d'Scrabble: primers Jocs de Llengua a Sabadell

La Plataforma per la Llengua Vallès Occidental ha convocat, tot coincidint amb la Festa Major de Sabadell, la primera edició dels Jocs de Llengua. Aquesta activitat inclou la celebració de dos jocs relacionats amb la llengua catalana: dissabte dia 3 d'agost a partir de les 6 de la tarda se celebrarà el Superdictat. Serà al carrer Sant Quirze 30 de la localitat, davant del Gremi de Fabricants. A l'endemà, diumenge 4 d'agost, a la mateixa hora, començarà el primer concurs d'Scrabble en català.
Tots dos Jocs de Llengua estan oberts a participants de més de 14 anys, que s'hauran d'inscriure. Tant els participants com els primers classificats rebran premis i regals relacionats amb la llengua. Les places són limitades. Tothom qui s'hi vulgui apuntar pot fer-ho per telèfon, al 654 516 703, o mitjançant aquesta adreça electrònica.
En l'activitat hi col·laboren l'Ajuntament de Sabadell, la Federació Internacional d'Scrabble en català, Abacus i Mattel. L'Animació anirà a càrrec del Grup de Teatre Sant Vicenç.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.