17/10/15

NacióDigital obté tres milions d'usuaris, rècord històric d'audiència en català


NacióDigital ha consolidat una vegada més el seu lideratge d'audiència en la premsa digital en català. Aquest setembre ha superat, a més, un llistó històric, ja que per primera vegada un mitjà digital en llengua catalana ha superat els tres milions d'usuaris únics, 3.052.327 en concret segons les dades auditades per OJD Interactiva. Les pàgines consultades pels lectors han superat de llarg els 23 milions de pàgines vistes.

Aquest rècord coincideix en un mes ben especial per a la societat catalana, amb la celebració d'un 11-S que dóna pas a l'inici de campanya a les eleccions al Parlament de Catalunya i que culmina amb el 27-S.NacióDigital ha estat escollida, aquest mes de setembre, per milers de lectors fidels que van decidir informar-se al minut de tots aquests esdeveniments tan rellevants.

En assolir els més de 3 milions d'usuaris únics, NacióDigital experimenta un creixement del 32% en relació al mateix mes de l'any anterior. El salt històric del mitjà coincideix amb l'estrena de la nova imatge, però també amb la reorganització de la seva estructura interna. La incorporació de nous professionals a l'equip directiu, la consolidació per la informació territorial, una major presència dels periodistes en tot el seguiment de la campanya han estat factors claus. D'altra banda,NacióDigital es destaca per la seva aposta en els nous formats, el periodisme de dades i el fotoperiodisme. 

Amb aquest mes de setembre, ja són set mesos consecutius en què NacióDigital ocupa el primer lloc en el rànquing de mitjans digitals en català. Des del febrer d'enguany ja no s'ha mogut d'aquesta posició líder, superant cada mes els dos milions d'usuaris únics.

Fonte: Nació Digital

2 comentarios:

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.