30/11/12

La Plataforma per la Llengua recull raons per viure en català


La Plataforma per la Llengua busca la participació ciutadana en una altra campanya de sensibilització en la qual proposa que es gravin vídeos casolans que argumentin les raons que té cadascú per parlar i viure en català. El principal objectiu, segons explica en un comunicat l'entitat, és “col·locar la situació de la llengua catalana en el debat públic i denunciar els continuats atacs que des de fa temps rep el català i que n'obstaculitzen el procés de normalització”.

Tots els vídeos, tant els que enviï la gent com els que els voluntaris de la Plataforma per la Llengua faran per recollir l'opinió de la gent anònima pel carrer, s'aplegaran al canal de Youtube de l'entitat (www.yotube.com/PlataformaxLlengua).

Uns vídeos que també es podran fer arribar a la Plataforma per la Llengua i compartir-los a través de apps.facebook.com/raonspelcatala. A més, s'ha creat l'etiqueta #RaonspelCatalà per difondre la campanya de denúncia a través de les xarxes socials.

Fonte: Avui

4 comentarios:

  1. Muncho meyor si ye en asturianu.

    ResponderEliminar
  2. El catalán tien que ser la llingua más antigua d'España, la meyor, la más guapa, la que más méritu tien, la que merez ser bien sofitada ¿a que sí?, pero l'asturiano... paez que non, l'asturianu a la m....., paez que nun se merez nada. Ta claru.

    ResponderEliminar
  3. El méritu del catalán ye la defensa contínua que de so fai la xente que lo fala. Cosa que nel asturianu paez que nun ye una causa que se defenda con tanta firmeza.

    El que apaezan entraes en catalán nesti blogue ye por si valen d'exemplu a siguir pa la llingua asturiana. Amás una llingua románica ye fácil de pescanciar pa nós.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.