19/9/11

70.000 persones na Setmana del Llibre en Català


Unes 70.000 persones han visitat entre el dia 9 de setembre i avui les casetes de la Setmana del Llibre en Català instal·lades al parc de la Ciutadella de Barcelona, on el títol més venut ha estat 'Jo confesso', de Jaume Cabré, segons informen els organitzadors en un comunicat.

La Setmana es tanca amb èxit de públic.
El president de la Setmana, Albert Pèlach, ha valorat positivament l'esdeveniment i ha considerat que els reptes per a una nova edició "passen per millorar aspectes qualitatius i que donin satisfacció al lector més exigent". Concebuda com "una ciutat de la lectura", durant aquests dies s'han difós llibres en català en 27 casetes gestionades conjuntament per llibreters i editors.

Pèlach, precisament, ha volgut agrair "als llibreters i expositors la seva participació i implicació en l'èxit de la Setmana". Respecte a l'activitat comercial, ha indicat que les vendes són semblants a les de l'any passat i, com és habitual, ha estat durant el cap de setmana que s'han generat unes millors transaccions comercials.
D'altra banda ha destacat el protagonisme de Joaquim Carbó, que ha rebut el reconeixement del Premi Trajectòria i ha mantingut trobades amb els seus lectors.

En total han estat unes 150 activitats, entre sopars literaris, nits musicals i de cinema, taules rodones o tallers, les organitzades durant deu dies.
Albert Pèlach ha remarcat l'èxit que han tingut els sopars literaris en què els lectors han pogut compartir taula amb autors com Màrius Serra, Gemma Lienas o Ramon Solsona.

La Setmana és un projecte cultural organitzat per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana (AELLC) i compta amb la participació de llibreters, editors de llibres, de revistes i de partitures, biblioteques i altres entitats culturals.

Fonte: Ara

5 comentarios:

  1. Tá perbién la Setmana del llibre en Català, pero sí que taría mucho meyor aún la setmana del llibre en toles llingües como l'asturianu, l'esukera, el gallegu, el castellanu, etc.

    ResponderEliminar
  2. sí,ta bien esta propuesta y que fora en Madrí.

    ResponderEliminar
  3. Mejor solamente en castellano y en Castilla-León.

    ResponderEliminar
  4. si ye en LleónYCastiella habría de ser en gallegu y n'asturianu.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.