12/9/11

La Casa Conceyu de Badalona aprueba una moción favoratible a la inmersión llingüística

escudu de Badalona

El govern municipal, del PP, es queda sol votant en contra del text, que s'ha aprovat amb els vots de tots els grups de l'oposició

El ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat avui una moció en defensa del model d'immersió lingüística a les escoles, amb el vot en contra del PP, que governa la ciutat.

Els vots dels 16 regidors de l'oposició (9 del PSC, 4 de CiU, 3 d'ICV-EUiA) han sigut suficients per aprovar la declaració en favor de la immersió, contra els 11 vots del PP. El ple extraordinari d'avui s'ha convocat, a petició de l'oposició, per debatre la moció en defensa del català com a llengua vehicular als centres escolars.

L'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, ha argumentat que aquest no és una tema "prioritari" per al seu executiu, però ha assegurat que no és partidari de dividir els nens en aules de castellà i català. Avui mateix, de fet, la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, ha demanat a tots els regidors i alcaldes del PP que votin en contra de les mocions sobre la immersió lingüística.

Fonte: ara.cat

10 comentarios:

  1. ...y raca raca... a ver si a base de golpear repetidamente en el yunque de la ilegalidad más ilegal y anticonstitucional acaban convenciendo al resto de españoles de que tienen razón... mente enfermiza se llama eso, y es que una parte minoritaria pero importante de catalanes radicales está realmente enferma. De todos modos ¿no sería mejor dejar a esta tropa que escape? a enemigo que huye puente de plata, sería lo mejor para la inmensa mayoría de gentes solidarias hartas de esta gente y que piensan que la unión hace la fuerza.

    ResponderEliminar
  2. home si ye minoría que toles fuerces polítiques tean d'alcuerdu y solo'l PP vota escontra del testu d'inmersión, entós hai que cambiar les matemátiques porque yá nun son exactes.

    ResponderEliminar
  3. Siempres son poques persones pero ruidoses como les de la Casa Conceyu de Badalona y la so particular "inmersión" que meyor ye "afogamientu total" nel catalanismu radical y cegaratu pero coles perres que desixen a Madrid y eso que cuando les reclamen fácenlu en castellán por si acasu. Llistinos ellos.

    ResponderEliminar
  4. Llistinos, per què repeteixes els teus comentaris?

    ResponderEliminar
  5. faenlo en castellanu porque ye llexendaria la incapacidá de dalgunos pa deprender otres llingües...y más si eses llingúes se falen n'España y nun son la suya, la que tuvo'l so orixe en Bardulia

    ResponderEliminar
  6. y raca raca col mesmu tema.

    ResponderEliminar
  7. agotamientu el del raca raca yes tu18 de septiembre de 2011, 17:43

    cafiante más bien

    ResponderEliminar
  8. Ya aburrís col dichusu catalán, vais empobinar un empachu grandón amás de nun poder dormir, ¿pero nun hai coses realmente muncho más importantes y urxentes? p.e. el paro...

    ResponderEliminar
  9. ¿pue usase empobinar nesta frase?18 de septiembre de 2011, 23:16

    el qu'aburres ye tu coles tos idegues que güelen a alcanfor.

    ResponderEliminar
  10. empachu, ¿ye qué tienes dalguna manía col catalán que nun quies nin que se fale d'él o qué?

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.