7/9/15

El miércoles fállase’l Premiu al Pueblu Exemplar de la FPA


Premiu Princesa d'Asturies al Pueblu Exemplar

   Esti próximu miércoles, 9 de setiembre, va celebrase nel Hotel Reconquista d’Uviéu la xunta del xuráu encargáu de conceder el Premiu al Pueblu Exemplar d’Asturies 2015 na so ventiavu sesta edición.
   Los miembros del xuráu van empecipiar les deliberaciones a les 9.30 hores, darréu dempués de la semeya de familia, y van faer públicu’l fallu a les 14.00 hores nel mesmu hotel (Patiu de los Gatos).
   El Premiu al Pueblu Exemplar d’Asturies constituyóse a lo llargo de les sos ediciones nuna de les iniciatives de la Fundación de más amplia y meyor acoyida dientro del Principáu, al tar destináu a galardonar “al pueblu, aldega, núcleu de población, espaciu paisaxísticu o grupu humanu del Principáu d’Asturies que destacara de manera notable na defensa y caltenimientu de la so redolada natural, ambiental, del so patrimoniu históricu, cultural o artísticu, n’iniciatives d’impulsu económicu y social o na realización d’obres comunales o otres manifestaciones de solidaridad sobresalientes”. Fonte: asturnews.com

1 comentario:

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.