15/7/12

Whatsapp, ja en català



Una setmana després de la traducció de Twitter, es posa disposició dels usuaris una versió de l'aplicació que té la llengua catalana com a opció

Els usuaris de Whatsapp amb l'iPhone ja poden utilitzar aquest sistema de missatgeria instantània, una de les aplicacions més descarregades, en català.

Com indica el blog 'Mossega la poma', una versió de Whatsaap per a iPhone que dóna l'opció de tenir l'aplicació en llengua catalana ha estat alliberada aquest divendres a la nit. La descàrrega des de l'App Store ha funcionat irregularment durant els primers moments en què l'actualització estava disponible, cosa que presumiblement ha estat causat per l'allau de peticions del nou Whatsapp (que incorpora funcionalitats de disseny, a banda de personalització de llengua).

El Whatsapp en català arriba una setmana després que Twitter també incorporés aquesta llengua, fruit de la traducció col·laborativa dels usuaris. Aquestes són les dues últimes incorporacions d'empreses tecnològiques americanes que contemplen el català dins les seves plataformes tot i ser una llengua sense estat. Google (i els seus serveis associats, com Gmail o YouTube) i Facebook tenen també incorporat el català dins la seva oferta.

Fonte: Ara

1 comentario:

  1. Asturies tien el problema que dalgunos asturianos nun creen nella. La cosa hai qu'entamala per casa.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.