24/12/11

Pa Negre pieslla'l ciclu Catalunya Cinema n'Alguer con estraordinariu ésitu de públicu

Més d’un miler d’espectadors han assistit a la projecció dels 4 films catalans del cicle Catalunya Cinema, impulsat per la Società Umanitària de l’Alguer , en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català de les Indústries Culturals del Departament de Cultura i l’Espai Llull, la Representació de la Generalitat a l’Alguer
Aquesta setmana ha finalitzat el cicle Catalunya Cinema a l’Alguer, celebrat al llarg del mes de desembre a la ciutat catalana de Sardenya, amb la projecció del film Pa Negre, d’Agustí Villaronga, que va comptar amb la presència de la productora Isona Passola, que va debatre amb els assistents sobre el ressò internacional de Pa Negre i l’estat actual del cinema català.
El cicle Catalunya Cinema ha estat un èxit sense precedents a l’Alguer, ja que un nombrós públic ha participat a les quatre projeccions de les pel·lícules catalanes programades en el cicle: Elisa K. de Jordi Cadena i Judith Colell, Bicicleta, Cullera, Poma de Carles Bosch; Herois de Pau Freixas i Pa Negre d’Agustí Villaronga. En total, han estat 1.042 els espectadors assistents als 4 passis. Sala de Premsa

Fonte: vilaweb

6 comentarios:

  1. Pa negre es una magnífica película que se exhibió en los cines comerciales asturianos en versión castellana, merecedora de premios y galardones en todas las categorías.

    ResponderEliminar
  2. pues tendrían que haberla emitido en catalán con subtítulos

    ResponderEliminar
  3. Bueno... es una opción pero poco comercial en estos tiempos críticos de muy escasa asistencia a las salas cinematográficas y la prueba es la enorme cantidad de salas que han y siguen cerrando por falta de clientela.

    ResponderEliminar
  4. sobre todo por la manía que le tienes al catalán. Sin embargo en Hollywood y USA la emiteen versión original.

    ResponderEliminar
  5. Te lo diré en tu lengua:eso sí que son razones. Te has lucido.No es de extrañart vieniendo de alguien que está siempre en modo mongólico.

    ResponderEliminar
  6. Yá tamos de nuevu colos intransixentes aguantando coses pocu edifantes pa un blogue como esti, ¿porqué nun se callen un ratín y quédanse quietecitos y tranquilinos nel so sofá, folgando? hai qu'aprender a respetar toles opiniones anque nun nos gusten, hom.
    Ye'l principiu de toa tolerancia y toa democracia. Amás ye navidá.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.