1/5/14

Àlvarez: «La immersió és un dret dels treballadors, no un regal burgès»

Encesa defensa del model lingüístic educatiu català del líder d'UGT en el seu discurs del Primer de Maig després de la sentència del TSJC que imposa un 25% de castellà

La resolució del TSJC per la qual s'estableix una quota de 25% de castellà a les aules catalanes també ha estat protagonista a la manifestació del Primer de Maig amb una contundent defensa sindical del sistema s'immersió.

Una de les veus més crítiques  amb la decisió judicial ha estat el secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, que en el seu discurs en acabar la manifestació ha assegurat que la immersió és un  “dret dels treballadors i de les treballadors”. “No va ser un regal de la burgesia d'aquest país sinó els partits polítics d'esquerres els que van aconseguir una única escola catalana a casa nostra”, ha clamat Álvarez de manera vehement.

Així mateix, el líder sindical ha demanat una gran participació en la manifestació del 14 de juny en format que cercavila que organitza Som Escola en defensa del sistema d'immersió a l'escola catalana.

Fonte: Naciodigital.cat

1 comentario:

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.