28/4/11

La campaña institucional pa dir a votar nun va usar l'asturianu



Cinco axencies de publicidá opten a consiguir el contratu de la campaña institucional que llicita’l Gobiernu d'Asturies destinada a informar sobre les elleiciones nacionales del próximu 22 de mayu, según desplicó la conseyera de Presidencia, Xusticia ya Igualdá, María José Ramos, nuna comparecencia na Xunta Xeneral. El diputáu de Bloque por Asturies, Roberto Colunga reprochó al Gobiernu que s'escaeciera del asturianu nesta campaña con un presupuestu de 50.000 euros, IVA incluyíu.


Los llemes y subllemes de los cinco propuestes de les que va salir la escoyida son, anque en castellán, 'Tu yes Asturies. Domingu 22 de mayu, el futuru escuéyeslu tu', 'Pon-y voz. El 22 de mayu Asturies fala', 'Ente toos y toes escoyemos', 'El 22 de mayu va ser como decidas tu' y 'Tu decides. Hai munches maneres de ver la vida, el 22 de mayu pues escoyer la tuya'.

Fonte: Asturnews

2 comentarios:

  1. Esta va ser la última sinvergonzada que mos fai el PSOE. Agora a esperar que pase a la oposición y que a non muncho tardar desapaeza de les instituciones asturianes.

    ResponderEliminar
  2. Y de pasu tamién que desapaezan el PP,me ForRo por Asturias,(UPD)Unión,Progreso y NazionalDemocracia ya IX.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.