7/4/11

Apoyo a la literatura y cultura catalanas.Lletres al Camp

07/04/2011

El vicepresidente Carles Vilarrubí, y el consejero cultural de la Junta, Josep Maria Prat, se reunieron con el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, que ha sido invitado este sábado al palco del Camp Nou, donde se celebrará una nueva edición de 'Lletres al Camp', una acción de promoción de la literatura catalana en el marco del Dia del Llibre

Fonte: Mundo Deportivo


9 comentarios:

  1. El Projecte Lletres al Camp és perfecte, lloable i digne d'aplaudiment per seguir traballant per la llengua i cultura catalanes en especial. És una bona idea que cal seguir actualizant any rere any el suport de les noves tecnologies de lal informació i la comunicació que és el futur fet present. Felicitats.

    ResponderEliminar
  2. Visca el Barça, visca el proyecte Lletres al Camp.

    ResponderEliminar
  3. Sense pecar d'partidistes ni aficionats cal reconèixer que léscut del Barça ès un dels més bonics i ben fets del món futbolistic... O no?

    ResponderEliminar
  4. Munchu meyor mocín, a mí empréstame muncho más pola so significativa y entrañable cencellez y al empar superelocuente, y polos sos colores el del Real Sporting de Xixón. Ye bon proyectu lletres al Camp.

    ResponderEliminar
  5. ser del Barça és el millor que hi ha...11 de abril de 2011, 10:34

    y pola corona por eso ye Real.

    ResponderEliminar
  6. ¿Y del Uviéu naide alcuérdase? pos ye l'escudu o insinia más guapu qu'hai.

    ResponderEliminar
  7. cuando l'Uviéu faiga una campaña pro la llingua o lliteratura asturianes o lo que seya qu'amuese'l so compromisu pa cola llingua del país, saldrá equí..... de momentu non.

    ResponderEliminar
  8. Ties tola razón amiguín que munchos del Uviéu nun quieren saber nada col asturianu, dalgunos de la capital del Principáu son bien pero que bien finos... dende la 2ª B.

    ResponderEliminar
  9. pos yo soi carbayón y del Uviéu. El blog "Hinches del Uviéu" ta n'asturianu y nel campu pue vese asturines.Nun m'alcuerdo del nome pero a metanos de la década pasada'l presidente yera asturianista.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.