21/12/11

La Fiesta de les Lletres Catalanes

La Festa de les Lletres Catalanes - Nit de Santa Llúcia és considerada la vetllada literària més important en llengua catalana. Organitzada per Òmnium Cultural des dels seus orígens, aquest any 2011 arriba a la seva 61a edició. Entre els premis hi conten el premi Sant Jordi de novel•la, el Carles Riba de poesia i el Mercè Rodoreda de contes i narracions. Entre la llarga llista de premiats hi ha molts dels principals noms de la literatura catalana contemporània.
Òmnium Cultural organitza des dels seus orígens la vetllada més important de les lletres catalanes. Entre els premis que s’atorguen destaquen el Sant Jordi de novel•la, el Carles Riba de poesia i el Mercè Rodoreda de contes i narracions.











Els principals guardons de la festa de les lletres catalanes van premiar Sebastià Alzamora amb el Premi Sant Jordi de novel·la i Marcel Riera amb el Carles Riba de poesia. La Nit de Santa Llúcia, organitzada per Òmnium Cultural, també va tenir molts més premiats, com el canal Super3 d'aquesta casa, que va rebre el Premi de Comunicació.
Sebastià Alzamora i Marcel Riera parlen dels seus llibres després de guanyar els premis literaris Sant Jordi i Carles Riba, dos dels principals de la Nit de Santa Llúcia organitzada per Òmnium Cultural.

Enllaz al programa emitíu per TV3


Fueya güeb de Santa Llúcia


Más enllaces de la nueche de Santa Llúcia: 1,2,3

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.