27/5/13

Cinc dies de cultura, llengua i identitat a Bao

Enguany, El Soler i Sant Feliu d'Amunt s'afegeixen a la festa Identi'CAT

Cartell de la manifestació.


A partir d'aquest dimecres i fins al diumenge, s'obren les diades Identi'CAT organitzades principalment per l'associació Aire Nou de Bao i, enguany, amb la participació del Soler i de Sant Feliu D'Amunt. Per la dotzena vegada consecutiva, aquestes trobades tenen com objectiu descobrir la diversitat de la cultura catalana però també representen una reivindicació dels drets per la llengua i la identitat.
Cada dia tindrà les seves activitats com el dimecres amb un concurs de cartes i presentació d'un llibre sobre els jocs de cartes tradicionals nord-catalans. El dijous, nit de cant a l'església amb corals de Bao, Perpinyà i Empúries. Divendres, teatre amb el grup Fontfreda a la sala polivalent. Dissabte, debat sobre el català als mitjans de comunicació amb nombrosos convidats, jocs per la mainada, castells, concerts de Pascal Comelade i Dekrèpits i correfocs. Finalment, diumenge, tindran lloc un esmorzar seguit d'un gran cercavila amb tres colles de gegants, un ball de banyetes i sardanes a la plaça. Un dinar de finals de festa acabarà el festival a la Vilbau.
Reservacions i informacions:
Casa de la Vila de Bao: 04.68.92.20.61
Llibreria Catalana dePerpinyà: 04.68.34.33.74
http://www.airenou.cat/

Fonte: Avui

11 comentarios:

  1. Vamos ver mañana el númberu de siguidores de la manifa.

    ResponderEliminar
  2. ¿cuántos? cinco, diez,cincuenta...

    ResponderEliminar
  3. Muy pocos, Omar, poquísimos pa oir les campanes de l'aurora mañanera.

    ResponderEliminar
  4. Pst, pst, que no és una manifestació de pancartes (vulgo manifa) sinó una sèrie d'actes culturals, des de concerts fins a castells.

    Sí, ja sé que ho diu al text però he pensat que millor t'ho resumia en dues línies, que així no et mareges amb tanta lletra.

    ResponderEliminar
  5. Lo meyor de too son les sardanes eso sí que val, lo demás son bagateles y pijaes enraxonaes. Y los moritos más prudentes meyor porque asina tán perguapos.

    ResponderEliminar
  6. Bé, això va a gustos. A tu t'agraden les sardanes, a mi els castells, a l'altre els gegants. És el que té el folclore català, que és tan ampli que sempre hi trobaràs alguna cosa que t'agradi. O més d'una.

    ResponderEliminar
  7. Catalunya ye grandona.

    ResponderEliminar
  8. Ye la más meyor y la más grande, ¿y del Mas i els seus sequaços?

    ResponderEliminar
  9. Eso tien que dicínoslo el de la B.

    ResponderEliminar
  10. El de la "B" t'informa que no, que Catalunya no és d'en Mas. A Catalunya el poble vota el president i el president té molt clar que es deu a Catalunya. Per això ara obeeix el que el poble de Catalunya li va manar l'11-S.

    Per exemple, a Catalunya un president no té sequaços. Potser a Asturies sí, oi?

    ResponderEliminar
  11. Non te enoxes home que nun merez la pena y amás non ye pa tantu.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.