29/9/11

Primer película en catalán candidata a los Oscar: "Pa negre"


Villaronga: "Això que representem a Espanya amb una pel•lícula en una llengua que no és l'espanyol, això sí que és bonic".

"Em pensava que ja hi havia un seleccionat i que era Pedro Almodóvar", diu el director.
El director de Pa negre, Agustí Villaronga, ha assegurat, després de saber que la pel•lícula seleccionada pels Oscars seria La piel que habito que no s'ho esperava: "Jo no sé, però en els moments que li he dedicat a pensar això, reconec que no gaires, perquè et poses malament, la veritat és que pensava que hi havia ja un premiat, que era Pedro Almodóvar, un pes pesant que, a més, a Amèrica, té les portes obertes", ha dit. La notícia, però, l'ha fet sentir "molt més content" del que s'imaginava.

"Ahir pensava 'demà se sabrà, a veure què passa', però de veritat que me n'he alegrat moltíssim. Primer, perquè és la nostra pel•lícula: sento moltíssima responsabilitat de representar amb la meva pel•lícula a tota una cinematografia. I, després, també pel fet que sigui en català". El director ha manifestat que "sap" que "hi ha molta gent de Catalunya, dels Països Catalans, per als quals això és especialment bonic". Puntualitza i insisteix que "això que representem a Espanya amb una pel•lícula en una llengua que no és l'espanyol, això sí que és bonic".

Fonte: Ara

1 comentario:

  1. ...Y amás con tol merecimientu. Ye la primera vegada que una película filmada y versionada en catalán aspira al óscar, perbona noticia.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.