13/5/12

València marxa pel català



Convocatòria multitudinaria de l'Escola Valenciana en defensa del català, i aquest any també com a protesta per les retallades i els ajustos en ensenyament. Va participar gent vinguda de tot el domini lingüístic del català.

Fonte: tv3, tv3 a la carta

15 comentarios:

  1. Però no havíem quedat que era en defensa del valencià a València precisament, i no del català? com hem d'entendre aquesta qüestió tan complicada?

    ResponderEliminar
  2. És en defensa del català anomenat valencià a València

    ResponderEliminar
  3. És clar, ara sí em quadra, no l'havia interpretat correctament.

    ResponderEliminar
  4. Valencia de l'horta15 de mayo de 2012, 15:11

    A vuere home si ens aclarim, no es el mateix el catala que el valencia, ni el valencia que el catala, ¿cert o no? lels coses clares y la xocolata espessa.
    AD. per algun (David) que ho veu i ho critica tot, no es que no vulgui posar els accents, es que no surten en aquest ordinador, d'acord?

    ResponderEliminar
  5. Sí, eso es, el valenciano de Catalunya no es el mismo que el catalán de Valencia como el andaluz no es igual que el canario.

    ResponderEliminar
  6. Valencia (sense accents), és molt curiós que no tinguis accents en el teclat i en canvi sí que tinguis l'interrogant obert que només surt als teclats espanyols i llatinoamericans.

    I també és curiós que el teu teclat no té la conjunció copulativa catalana "i" i has de fer servir la castellana "y".

    Però està clar que és culpa del teclat.

    ResponderEliminar
  7. puede ser por la configuración idiomática del teclado, no por el teclado.

    ResponderEliminar
  8. L'interrogant obert només pots tenir-lo si tens també els accents, "informàtic", que no saps ni quantes tecles hi ha en un teclat.

    ResponderEliminar
  9. igual usaba la conjunción copulativa asturiana y/ya q tamién existe...No todo es castellano/catalán. ¿no hubo una época en el catalán de debate entre elegir la y o la i para el catalán normativo?

    ResponderEliminar
  10. No hace falta ser "informático" para saber las teclas de un teclado como tampoco hace falta ser "informático" para darse cuenta que el que está corrigiendo siempre a los demás rezuma muy mala baba y se cree el más listo y el q todo lo sabe.

    ResponderEliminar
  11. Si escric en asturià, faig servir la conjunció copulativa asturiana. Si escric en català, la catalana. Si escric en castellà, la castellana. Si escric en anglès, l'anglesa. Si escric en portuguès, la portuguesa. I si escric en occità, l'occitana.

    El que no faig és intentar fer-me passar per asturià i posar "i" en comptes de "y" o "ya".

    Anònim, no només sé més que tu sinó que tinc molta més mala bava que tu també. Si vols te'n dono lliçons.

    ResponderEliminar
  12. las teclas del teclado;¿te refieres a las que tiene un teclado de un pc de sobremesa,un portatil,un notebook,un iphone,un smarthone o una tablet?

    ResponderEliminar
  13. Yo sí se cuantas teclas tiene mi teclado, 83 sin contar las 2 del ratón. A mi me pasó una vez que le daba acento y me salía otro qcaracter. No es que el teclado no tenga acentos o ¿, es que por la configuración/desconfiguración idiomática puede ocurrir esto. Aparte q si no tiene esas teclas puede poner esos caracteres "letra con acento" y "¿" por Herramientas del Sistema, Mapa de Caracteres. Me he desconfigurado el teclado y lo he puesto en español-variación del español y cuando le doy al acento no aparece y sin embargo por mapa de caracteres puedo poner ¿ ya en
    la primera opción que aparece(Agency FB). Número de teclas de un teclado 83,102,105 depende.... David igual no eres el único que sabes pero afirmar que sabes más que otro es aparte de arriesgado es muy presuntuoso.

    ResponderEliminar
  14. David, alguien que diz que Salamanca ye Castiella o confunde Estonia con Eslovenia como haces tu no sabe más que los demás.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.