30/5/15

VI Alcuentru de Pueblos Exemplares

Alfombres de flores pola fiesta del Corpus Christi en Castropol

   Castropol va acoyer el sábadu 6 de xunu'l VI Alcuentru de Pueblos Exemplares, entamáu pola Fundación Princesa d'Asturies en collaboración col Conceyu de Castropol, que la so comunidá vecinal recibió en 1997 el Premiu al Pueblu Exemplar d'Asturies, que concede añalmente la Fundación.

   L'actu, al que tán convidaos los representantes de los galardonaos a lo llargo de les primeres venticinco ediciones y tolos alcaldes asturianos, va empezar a les 11 hores na Casa de la Cultura de Castropol.
 
Castropol dende'l mar

   Programa La xornada va empezar con unes palabres de bienvenida de la directora de la Fundación Princesa d'Asturies, Teresa Sanjurjo, y cola intervención del alcalde de Castropol, José Ángel Pérez García, y darréu van pronunciase delles siguientes conferencies.                    Fonte: asturnews.com

7 comentarios:

  1. Si tol dineru que se gasten en pompa y boato lo dedicaren a facer de Asturies un País otru gallu nos cantaria.

    ResponderEliminar
  2. Estaria bé que, en comptes del títol de Poble Exemplar, existís el de Capital de la Cultura Asturiana. No costa més diners i faria un favor més gran al país.

    ResponderEliminar
  3. Ye un reclamu socioturísticu de primera magnitú y eso ta ién ayuda a vivir, collaciu, que tou ye pocu nestos tiempos d'escasez y retayos.

    ResponderEliminar
  4. Non te recuerda a Siges? ...entós que fales, mocín.

    ResponderEliminar
  5. Aquies dicir Sitges, non?

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.